Subscriu-te

Search
Close this search box.

Aquesta setmana hem de mirar al cel i felicitar les maries

. I  la setmana de la mare de Déu d’Agost especialment, perquè és la que amb més probabilitat veurem les “Llàgrimes de Sant Llorenç o Perseides”, una pluja d’estels que es produeix quan la Terra entra en contacte amb les Perseides, un filament de pols interestelar que es va desprendre del cometa Swift-Tuttle. Durant aquests dies es pot veure amb claredat com van caient els elements còsmics que són atrets per l'atmosfera de la Terra, deixant un rastre intens però breu de llum.

Veure el Parc a ple estiu em fa patir. Les plantes de seguida es panseixen i algunes fins s’assequen per l’elevada temperatura i el nombre d’hores de sol que han de suportar. Hem de regar molt sovint , però amb tot i això semblen dir-nos que volen pluja.

Però quan arriba el vespre i el sol es pon les plantes van recuperant l’alè, com també ho fem nosaltres i és el moment de fer feina al Parc. Lliguem tomaqueres, anem a donar menjar a les gallines i les cabretes, el que vol dir que ens entretenim una estona a treure l’herba de l’hort i a collir la verdura pel sopar. Per poc que ens entretinguem ja se’ns fa fosc, però no tenim pressa. La foscor ens convida a mirar el cel i sentir com es va enfosquint per encendre les seves lluernes naturals. I  la setmana de la mare de Déu d’Agost especialment, perquè és la que amb més probabilitat veurem les “Llàgrimes de Sant Llorenç o Perseides”, una pluja d’estels que es produeix quan la Terra entra en contacte amb les Perseides, un filament de pols interestelar que es va desprendre del cometa Swift-Tuttle. Durant aquests dies es pot veure amb claredat com van caient els elements còsmics que són atrets per l’atmosfera de la Terra, deixant un rastre intens però breu de llum. Es considera que duen sort a qui aconsegueix veure’ls. I a fe que aquest any ens convé!!! Apa tots a mirar el cel, especialment la nit del dia 12 d’agost i el dia 15 no us descuideu de felicitar les Assumpcions i les Maries. Nosaltres des del Parc de les Olors us anirem desitjant tota la sort del món i continuarem gaudint dels vespres i nits d’estiu, ja que el sol i la calor ens fan estar pansits de dia, com ho estan les nostres plantes.

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar