Festa de la Menta

festa de la menta
Programa: 11,00h - Benvinguda 11,15h - visita guiada i taller 13,30h Vermut aromàtic 14,00 h sopar Aforament limitat. Hi ha molts tipus de menta, la més suau i aplicable a la cuina és la mentha viridis. Aporta frescor a l'organisme, a més d'antioxidantsque faciliten la digestió. Es pot aplicar en pols i seca a les postres i a plats que volguem aportar-hi un punt refrescant. Però com és millor és aplicada en verd, perquè conserva totes les seves aromes i matisos mentolats i citrics. Horari: 11,00h A 16,00h Lloc: Parc de les Olors del Serrat Preu: 22€ Compra la teva entrada

Tallers + Dinar

El món de les mentes és infinit i a la tardor és un bon moment per gaudir del seus aromes i conèixer les seves múltiples aplicacions, abans no arribi el fred i ens abandonin fins la primavera . Fem la FESTA DE LA MENTA perquè en pugueu gaudir, conèixer-les una mica més de prop i poder endur-vos un bon repertori d’esqueixos perquè els pugueu tenir al vostre jardí o balcó.

Programa

11 a 13:30h Rotatori de tallers entorn les mentes: Reconeixement i tallada de diferents espècies i varietats de mentes, destil·lació de menta piperita, aplicacions del hidrolat de menta i taller de jardineria de menta.

13:30h  Vermut aromàtic

14h. Dinar

Horari: 11,00h A 16,00h

Lloc: Parc de les Olors del Serrat

Preu: 22€

Compra la teva entrada 

Comments are closed.