Subscriu-te

Search
Close this search box.

Taller d’iniciació a la cistelleria – Parc de les Olors del Serrat

s tracta de conservar el concepte, el sistema d’organització i el rigor que aporta la marca, però, a la vegada, tant en el disseny de cada Parc com en el seu programa d’activitats i productes, s’hi preveuen les adaptacions necessàries relacionades amb el propi entorn: el paisatge i el clima específics, l’espai disponible, la localització, el model de gestió i el mercat. Els responsables de cada Parc de les Olors són emprenedors/res, coordinats i assessorats per l’empresa creadora, que actua com a eix central d’una estructura empresarial en xarxa, col·laborativa i organitzada com a franquícia social. L’establiment de ponts i oportunitats directes entre productors i consumidors es reforça perquè cada Parc de les Olors és un jardí visitable, on es poden fer visites guiades, tallers, cursos etc. Així mateix, es poden comprar els productes de la marca a la pròpia agrobotiga de cada parc.

Data: 24 i 25 de Març 2018
Horari:  dissabte de 10 a 18h i dumenge de 10 a 13h 
Preu: 105€ (taller,material i dinar de dissabte inclòs)

Cal Portar: tisores de podar, un ganivet gran, una massa de fusta per picar i guants.

Introducció a la Cistelleria Tradicional Catalana
Coneixement en Materials, eines i tècniques de cistelleria.

Pràctica d’el.laboració d’un canyís
Identificació i classificació de les canyes.
Preparació de la canya (pelat i estallat).
Eines i pràctica.
Tècnica i el.laboració.

A càrrec de Josep Mercader i Magda Martínez de tramats.cat

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar