Subscriu-te

Search
Close this search box.

sant joan les fonts17

- Cada any durant el mes de maig és el mes floral al municipi. Un conjunt d’activitats durant el mes relacionades amb les flors i plantes, sortides, tallers, mostres,... Des de fa uns anys fem la «Trobada intergeneracional» gent gran del municipi i diferents cursos de l’escola es troben i fan una matinal, de plantar, condicionar, regar... els diferents jardins del parc. - Mostra de flors, plantes i bonsais durant el 3r cap de setmana de maig diferents indrets del municipi. - Visites a escolars i adults. - Participació a les Viles Florides.

– Cada any durant el mes de maig és el mes floral al municipi. Un conjunt d’activitats durant el mes relacionades amb les flors i plantes, sortides, tallers, mostres,… Des de fa uns anys fem la «Trobada intergeneracional» gent gran del municipi i diferents cursos de l’escola es troben i fan una matinal, de plantar, condicionar, regar… els diferents jardins del parc.
– Mostra de flors, plantes i bonsais durant el 3r cap de setmana de maig diferents indrets del municipi.
– Visites a escolars i adults.
– Participació a les Viles Florides.

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar