Subscriu-te

logo_stjoan

El projecte del Parc de les Olors de Sant Joan les Fonts, va néixer de la voluntat del consistori de recuperar i revaloritzar diferents espais del municipi. El projecte s’anomena RANDO CROQUIS, és una ruta artística en què la seva finalitat es aconseguir que el visitant pugui gaudir d’una forma innovadora els diferents espais del municipi i alhora fer salut a l’aire lliure.

El projecte del Parc de les Olors de Sant Joan les Fonts, va néixer de la voluntat del consistori de recuperar i revaloritzar diferents espais del municipi.
El projecte s’anomena RANDO CROQUIS, és una ruta artística en què la seva finalitat es aconseguir que el visitant pugui gaudir d’una forma innovadora els diferents espais del municipi i alhora fer salut a l’aire lliure.

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar