Subscriu-te

Search
Close this search box.

dibujando

El RONDA CROQUIS vol ser una eina per a fer excursions i/o passejades fàcils, per experimentar la naturalesa de manera diferent i endur-se records duradors en forma d’esbossos, aquarel·les,... i altres tècniques. Aquests dibuixos expliquen la historia de l'entorn, dels espais que visitem i alhora documentem un lloc i un moment determinat de l'època de l’any. Els resultats son la diversitat d’estils de dibuix, d’eines i suports.

El RONDA CROQUIS vol ser una eina per a fer excursions i/o passejades fàcils, per experimentar la naturalesa de manera diferent i endur-se records duradors en forma d’esbossos, aquarel·les,… i altres tècniques.
Aquests dibuixos expliquen la historia de l’entorn, dels espais que visitem i alhora documentem un lloc i un moment determinat de l’època de l’any. Els resultats son la diversitat d’estils de dibuix, d’eines i suports.

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar