Subscriu-te

Search
Close this search box.

3

El recorregut Aquest recorregut és centra en diferents indrets on el principal es troba a Ca l’Esquirolet - Pont medieval on és troba la oficina municipal d’informació turística i també l’agrobotiga on es poden adquirir productes de la xarxa i alhora informar-se del projecte o poder adquirir un mínim de material si es el cas.

El recorregut
Aquest recorregut és centra en diferents indrets on el principal es troba a Ca l’Esquirolet – Pont medieval on és troba la oficina municipal d’informació turística i també l’agrobotiga on es poden adquirir productes de la xarxa i alhora informar-se del projecte o poder adquirir un mínim de material si es el cas.

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar