Subscriu-te

2

Altres indrets del ronda croquis: L’hort del rector on hi ha el camí terapèutic i el seu interior de plantes medicinals. El Molí fondo i el salt d’aigua, aquí podem apreciar la vegetació típica del bosc de ribera. El passeig del Fluvià i l’antic assecador amb vistes a la casa forta de Juvinyà, hi ha una extensa plantació de lavandes i els saücs, la planta emblemàtica del nostre parc. Els Jardins del Monestir i els seus voltants estan conjuntats per diferents parterres amb plantes típiques o espontànies de l’entorn.

Altres indrets del ronda croquis:
L’hort del rector on hi ha el camí terapèutic i el seu interior de plantes medicinals. El Molí fondo i el salt d’aigua, aquí podem apreciar la vegetació típica del bosc de ribera. El passeig del Fluvià i l’antic assecador amb vistes a la casa forta de Juvinyà, hi ha una extensa plantació de lavandes i els saücs, la planta emblemàtica del nostre parc. Els Jardins del Monestir i els seus voltants estan conjuntats per diferents parterres amb plantes típiques o espontànies de l’entorn.

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar