Parc Moli del Casó Bagà

logos Xarxa Parcs_OK.indd

Barri Tarradellas 10, Bagà (Berguedà)
Contacte: Conxita Carreras Telèfon: 93 824 4076;
Mòbil: 639 31 11 04
Correu electrònic: molidelcaso@parcdelesolors.com
Altre Web: www.molidelcaso.es

Activitats concertades. Contacteu amb nosaltres.

El Parc

Un racó íntim i harmònic. Al Molí del Casó de Bagà, el so de l’aigua del riu acompanya la visita al Parc de les Olors. La serenitat de l’espai es complementa amb una cuina esplèndida. A mode d’hort medicinal i culinari, les diferents espècies de plantes formen un mosaic respectuós amb les tècniques ecològiques de cultiu i amb l’harmonia de sabors dels plats que condimenten.

Les Persones

conchita“El nostre Parc de les Olors és un element bàsic i diferencial del nostre establiment de turisme rural, on el passeig per l’hort culinari, aromàtic i medicinal dóna la benvinguda als visitants i els ofereix l’oportunitat de degustar la cuina natural dels aliments que hi produïm”. Conxita Carreras

La Planta

planta2Cebollí (Allium schoenoprasum).
Procedent de les terres fredes del Canadà i Sibèria, on es troba com a planta espontània, el cebollí s’ha estès a tot arreu i es conrea als horts culinaris, especialment a França, on hi té una llarga tradició d’ús. És una planta que pot viure força anys, però a l’hivern, amb el fred, desapareix la seva part aèria i rebrota amb la primavera. Al Parc de les Olors del Molí del Casó constitueix la seva planta emblemàtica.
Ric en vitamines, minerals i antioxidants, aporta un delicat gust, entre ceba i all, a sopes, truites, amanides i guisats. Les flors contenen una alta concentració d’aromes i afegir-ne uns pètals a un plat de rodanxes de tomàquet aporta un color i gust d’allò més especials.

Activitats

Tallers, cursos i visites concertades per encàrrec i segons el programa de temporada.activitats6

Visites guiades concertades i taller de cuina amb herbes.

Obert de Març a Desembre. Tancat Gener i Febrer.

Informació e Inscripcions a : molidelcaso@parcdelesolors.com Tel. 93 824 40 76

Comments are closed.