25 de novembre 2017 – VI Jornada sobre didàctica de les PAM – Parc de les Olors del Serrat

Enguany la jornada estarà dedicada a la presentació del Llibre d’activitats per a centres escolars que estem redactant amb l’objectiu que pugueu fer les vostres aportacions abans d’editar-lo. . És un material pensat com a recurs didàctic pels docents i creiem interessant que hi pugueu participar aportant el vostre punt de vista.

La jornada també inclourà un passeig per la finca per tal que conegueu els espais i les instal•lacions destinades a les visites escolars.

 

Horari: 9.30 a 11h.

Parc De Les Olors del Serrat
Salve Regina s/n, 08187 Santa Eulalia De Ronsaná, Cataluna, Spain

info@parcdelesolors.com

Tel: 93 742 7152

Cicle mitjà Programa escolar 2017-2018 Què? • Comprendre el funcionament d’una finca agroecològica especialitzada en el cultiu de plantes aromàtiques, culinàries, medicinals i d’horta, com a exemple del sector productiu primari. Plantem, recolectem i trasformem les plantes.
 la jornada estarà dedicada a la presentació del Llibre d’activitats per a centres escolars que estem redactant amb l’objectiu que pugueu fer les vostres aportacions abans d’editar-lo. . És un material pensat com a recurs didàctic pels docents i creiem interessant que hi pugueu participar aportant el vostre punt de vista.  La jornada també inclourà un passeig per la finca per tal que conegueu els espais i les instal•lacions destinades a les visites escolars.
Facebooktwittergoogle_plusmail

Comments are closed