25 de novembre 2017-Jornada sobre didàctica de les PAM-Parc de les Olors del Serrat

JORNADA DIDÀCTICA SOBRE LES PLANTES AROMÀTIQUES I MEDICINALS: LA CAIXA DE LES OLORS

Enguany la Jornada Didàctica estarà dedicada a la presentació del projecte  Caixa de les Olors, col.lecció de tallers didàctics a l'entorn del món de les plantes aromàtiques i medicinals . Serà una sessió pràctica en la que podrem tastar alguns dels tallers que inclou la Caixa de les Olors.

Horari: 9.30 a 11h.

Gratuït

Parc De Les Olors del Serrat
Salve Regina s/n, 08187 Santa Eulalia De Ronsaná, Cataluna, Spain

info@parcdelesolors.com

Tel: 93 742 7152

 la Jornada Didàctica estarà dedicada a la presentació del projecte  Caixa de les Olors, col.lecció de tallers didàctics a l'entorn del món de les plantes aromàtiques i medicinals . Serà una sessió pràctica en la que podrem tastar alguns dels tallers que inclou la Caixa de les Olors.
 la jornada estarà dedicada a la presentació del Llibre d’activitats per a centres escolars que estem redactant amb l’objectiu que pugueu fer les vostres aportacions abans d’editar-lo. . És un material pensat com a recurs didàctic pels docents i creiem interessant que hi pugueu participar aportant el vostre punt de vista.  La jornada també inclourà un passeig per la finca per tal que conegueu els espais i les instal•lacions destinades a les visites escolars.

Comments are closed.