Una experiència aromàtica i saludable al Parc de les Olors

Ens plau presentar-li el nostre projecte Xarxa Parc de les Olors, així com el programa: una experiència al Parc de les Olors, que realitzem, a la finca agroecològica del Serrat, a Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental). 

Som una xarxa de productors de planta Aromàtica i Medicinal de Catalunya (PAM) que té per objectiu impulsar la producció ecològica d’aquest sector productiu a Catalunya potenciant la biodiversitat i la recuperació de espècies interessants per les seves propietats medicinals i culinàries. Per tal de crear un important sector agrícola a l’entorn de les PAM. 

A més de l’activitat productiva, volem contribuir a impulsar la cultura de les plantes aromàtiques i medicinals, amb l'objectiu de valoritzar la flora útil mediterrània. I la manera de posar en valor aquestes flora és a través d’una experiència de coneixement entorn les diferents espècies cultivades, el seu processat i les seves aplicacions a la cuina, en la salut, etc 

Una experiència aromàtica i saludable al Parc de les Olors  

Aquesta experiència al Parc de les Olors del Serrat comença amb una visita guiada pels camps de cultiu on, anirem tocant, olorant, fent perfums amb les mans, tot recollint una branqueta de cada espècie per fer- nos el ramet de la salut, que ens endurem a casa com a record del que s’haurà après.  En essència, una sessió d’aromaterapia de camp en estat pur. 

Tot seguit, començarem el show-cooking amb herbes fresques, en el qual els visitants participen d’un taller de cuina per preparar-se un vermout saludable amb les herbes del nostre parc. 

La experiència pot acabar aquí, o bé seguir amb el menú degustació. El menú consisteix en uns entrants, primer, segon plat i postres.  Cada plat està meridat amb les herbes aromàtiques del nostre camp. I a cada plat comentem el paper que té cada una de les herbes.  

Opcions

VISITA GUIADA

Opció A: 1er diumenge de mes

VISITA GUIADA:
Preu: 6 € persona

HORARI: 11h a 13h 

VISITA CONCERTADA

Opció B concertar visita .
Grup mínim de 8 persones

VISITA GUIADA+ TALLER CUINA
Preu: 10 € persona
HORARI : 11h a 13,30h.

UN DIA AL PARC

PROGRAMA C Un dia al Parc 1 cop al mes.

VISITA+ TALLER CUINA+ MENÚ DEGUSTACIÓ

Preu: 20 € persona

HORARI: 11h a 16h

Beatriu Quintana,  Coordinadora d’Activitats Parc de les Olors del Serrat
Mov. 607.644.007 - Tel. 93 742 71 52
educacio@parcdelesolors.com - www.parcdelesolors.com

Comments are closed.