Subscriu-te

Search
Close this search box.

Taradell

El Parc de les Olors de Taradell es el primer Parc Semi-Urbà de la Xarxa. Aquest Parc té la peculiaritat que no es troba situat en un sol espai, sinó que el trobarem repartit per diferents indrets del municipi.

Parc de les Olors de Taradell
Taradell – Osona
Correu electrònic: taradell@carlosmr.es

Mov: 649001325

Tel: 93 812 6100

El Parc de les Olors de Taradell és el primer Parc Semi-Urbà de la Xarxa. Aquest Parc té la peculiaritat que no es troba situat en un sol espai, sinó que el trobem repartit per diferents indrets del municipi.

El Parc de les Olors de Taradell és un projecte promogut per l’Ajuntament de Taradell amb l’objectiu de recuperar el barballó, una planta molt emblemàtica pel municipi.

Previous slide
Next slide

El projecte

La idea de la creació del parc neix de la necessitat de recuperar el barballó autòcton del poble utilitzat per la tradició de les Atxes de Reis. L’Ajuntament de Taradell pretén recuperar la tradició del conreu i l’ús de les plantes aromàtiques. A la vegada es vol promocionar Taradell com a indret turístic amb identitat pròpia vinculada a tradicions i rituals. Aquest projecte permetrà crear una plataforma de formació i ocupació per a persones amb risc d’exclusió social.

El Parc: com s’estructura

El Parc s’estructura amb diferents espais que podran augmentar-se amb els anys creant diferents rutes pel municipi, tallers i activitats.

1. Camps de lavanda

El Municipi ja consta de diversos camps de lavanda amb gairebé 10.000 plantes.

Per altre banda diversos pagesos del municipi de forma privada s’han unit per a impulsar el conreu d’aquesta planta aromàtica reaprofitant petits camps que rodegen el municipi.

2. Jardí d’aromàtiques i agrobotiga

L’eix central del Parc de les Olors, i seu d’interacció i informació és la Casa de Can Just, espai on s’ubicarà l’AgroBotiga i on es troben ubicats els tallers de destil•lació, envoltats d’un jardí amb gran varietat de plantes aromàtiques de diverses espècies.

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar