Subscriu-te

Search
Close this search box.

Tanquem el cicle de visites escolars

Tanquem el cicle de visites escolars Com cada any, arriba el juny i és època de tancar el cicle de visites escolars. Durant aquest curs 20222023 ens han visitat 145 escoles; més de 8000 alumnes. Un increment considerable respecte del curs escolar passat. Moltes escoles repeteixen experiència i s'avancen a les reserves ja estem rebent peticions per a visites per al proper 20232024, tant d'educació infantil com de primària, ESO i cicles formatius. Aquestes sortides educatives ofereixen als estudiants l'oportunitat d'aprendre de manera pràctica i significativa, fomentant el pensament crític, la creativitat i una consciència mediambiental més gran. Al Parc de les Olors, ens sentim honrats d'haver tingut l'oportunitat de rebre tants estudiants i compartir la nostra passió per les plantes aromàtiques, medicinals i culinàries. Esperem continuar sent una font d'inspiració i aprenentatge per als infants i joves que ens visiten!

Tanquem el cicle de visites escolars
Com cada any, arriba el juny i és època de tancar el cicle de visites escolars. Durant aquest curs 20222023 ens han visitat 145 escoles; més de 8000 alumnes. Un increment considerable respecte del curs escolar passat. Moltes escoles repeteixen experiència i s’avancen a les reserves ja estem rebent peticions per a visites per al proper 20232024, tant d’educació infantil com de primària, ESO i cicles formatius.

Aquestes sortides educatives ofereixen als estudiants l’oportunitat d’aprendre de manera pràctica i significativa, fomentant el pensament crític, la creativitat i una consciència mediambiental més gran. Al Parc de les Olors, ens sentim honrats d’haver tingut l’oportunitat de rebre tants estudiants i compartir la nostra passió per les plantes aromàtiques, medicinals i culinàries. Esperem continuar sent una font d’inspiració i aprenentatge per als infants i joves que ens visiten!

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar