Què fem

1- Cultiu ecològic i programat, d’una gran diversitat d’espècies de PAM. Amb especial incidència en la valorització d’espècies mediterrànies gairebé oblidades.
2- Processat de planta i elaboració de productes de tot tipus que suposin l’aplicació de les PAM i de la flora útil de les nostres terres. Aquests productes es fan com a resultat de la col·laboració amb la indústria del país. Cas per exemple de la cosmètica, dels licors, de la cervesa, etc,
3- Venda de proximitat dels nostres productes a l’agrobotiga de cada parc i als centres col·laboradors de la Xarxa., així com a la botiga online. En principi es preveu que arribem a tenir un Parc de les Olors a cada comarca. I és feina de cada parc fer la comercialització dels nostres productes als establiments de la seva comarca.
4- Activitats de divulgació i promoció de les PAM, així com events culturals, formació etc.

En el model de negoci previst de Parc de les Olors el model contempla que cadascuna d’aquestes quatre línies de negoci han de tenir un pes equilibrat, aproximadament d’un 25% dels ingressos.

El punt fort i d’identitat de la Xarxa Parc de les Olors és basa en la força de la col·laboració. Entre els propis parcs, de manera que la suma de molts petits productors representa un volum considerable de producció que s’organitza, es gestiona i es comercialitza també de manera col·laborativa.

col·laboracio

Comments are closed.