Subscriu-te

Search
Close this search box.

Projectes RSCA

PROVITAL - Projecte BioDeVaTe

 

Projecte de Responsabilitat Social Corporativa de l’empresa PROVITAL group amb la Xarxa Parc de les Olors. Aquest projecte és el resultat d’un acord signat l’1 de març de 2009 per a un termini de sis anys, que té com objectiu bàsic el cultiu ecològic de diferents espècies de Plantes Aromàtiques i Medicinals (PAM) per a què s’apliquin en l’obtenció d’extractes naturals a la indústria Provital.


L’objectiu bàsic de la Xarxa Parc de les Olors és recuperar la cultura de les PAM tot fent compatible el cultiu amb l’aplicació de criteris de millora en el paisatge rural i en la biodiversitat, alhora que s’aconsegueix un desenvolupament rural sostenible i innovador, organitzat per afavorir a les persones i especialment a aquelles que viuen o volen viure en el món rural.


L’objectiu de Provital és aconseguir matèries primeres naturals locals i de major qualitat i preservar la biodiversitat, així com impulsar la sostenibilitat i l’ecoeficiència en la cadena productiva.

RSCA - TERPENIC LABS

Terpenic labs ha signat el mes de maig de 2017 un acord de col·laboració en el marc de la Responsabilitat Social i Ambiental amb la Xarxa Parc de les Olors.

El seu coneixement entorn de l’aromateràpia i els olis essencials seran un impuls per a la Xarxa Parc de les Olors i comptem endegar grans projectes amb aquesta jove empresa.

RSCA - EUROFRAGANCE

La xarxa Parc de les Olors ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa Eurofragance qui dins de les seves iniciatives de RSC ha volgut implicar-se en el projecte de la Xarxa Parc de les Olors.

Els objectius més immediats són :
– El desenvolupament d’una col·lecció de perfums basats en les olors de les flors de lavanda, marialluïsa, marduix….
– L’equipament mòbil d’obtenció d’olis essencials,
– Estudi de valorització i aprofitament de les espècies autòctones del Maestrat i Bajo Aragón de la província de Terol, on es preveu desenvolupar properament la Red Parque de Aromas de Aragón.

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar