Oli essencial Farigola d'hivern

11,00 iva inclòs

Oli essencial de Farigola d’hivern ECO

(thymus hyemalis)

Antibacteriá, antiespasmòdic, antireumàtic, expectorant, i calmants

Pot de vidre amb dosificador de 10 ml.

FARIGOLA D’HIVERN

Nom botànic: Thymus hyemalis,

Part destil·lada: fulles i flor

Principals component: Paracymene, timol, terpinene, linalol.

Descripció: L’oli essencial de Farigola (farigola d’hivern) s’obté per arrossegament de vapor de la Thymus Hyemalis, nativa de la zona espanyola de Múrcia. És un arbust molt aromàtic petit d’alçada, de tiges llenyoses i molt ramificades, amb fulles petites i ovals. Les seves flors són petites de color rosa i es diferencia de la farigola comuna per tenir un color verd més intens. Encara que es cultiva, la farigola silvestre és més apreciada per la seva major qualitat a l’hora de ser destil·lar-la. L’oli essencial és emprat a la indústria de perfumeria i cosmètics. Per als cabells s’aplica a xampús recomanats en problemes capil·lars com alopècia i afeccions del cuir cabellut, a més per a la pell envellida, és un bon tonificant i preveu els brots d’acne. També les seves esbandides ajuden a la higiene bucal i és un natural repel·lent d’insectes.

Propietats terapèutiques: antibacteriá, antiespasmòdic, antireumàtic, expectorant, i calmants.

Indicacions terapèutiques: artritis, ferides, picades d’insectes, nafres, retenció de líquids, problemes menstruals i menopàusics, nàusees, fatiga, problemes respiratoris, quadres gripals, afeccions de la pell (pell greixosa i cicatrius) i remei per al peu d’atleta.

Benestar psico-emocional: L’oli de farigola és emprat a l’àrea de l’aromateràpia per calmar estats d’ansietat, estrès, permet regular l’energia, recuperar la vitalitat, la força i el valor. Col·labora en la retenció de la memòria i en la concentració, així com enfrontar situacions de limitació i decaïment. Això s’aconsegueix a través de vaporitzacions o banys relaxants, amb aquest oli de farigola combinat bé sigui amb menta o taronja dolça.

Precaucions d´ús: Desaconsellat durant els tres primers mesos de l´embaràs.
Aquestes propietats i aplicacions han estat obtingudes d’obres de referència en aromateràpia. Tota la informació d’aquesta pàgina té caràcter merament informatiu.
Consulteu el vostre metge o professional de la salut format en aromateràpia per a un tractament terapèutic específic i adequat.

 

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar