Subscriu-te

Search
Close this search box.

Primera collita de lavanda al Parc de les Olors de Terracuques! 

El passat diumenge dia 9 de juliol hem anat a començar  a fer la primera collita de la lavanda al camp del Parc de les Olors del Baix Penedès. Sorprenentment la lavanda que es va plantar aquest mateix any al mes de febrer ha començat a florir amb molta energia. N’hem collit una petita part i n’hem fet rams. Properament ja es començarà a destil·lar.


El camp d’herba lluïsa també està començant a florir i s’ha d’anar collint per assecar-la i aplicar-la les infusions, alhora que també se la podrà destil·lar. 
Terracuques comença a caminar. Si el voleu conèixer podeu enviar un correu a: terracuques@parcdelesolors.com o bé truqueu a la Rosa Mercader: 629743407

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar