Subscriu-te

coriandre_gra

El coriandre o cilantre és una planta de forma molt semblant al julivert, però amb un sabor totalment diferent. Molt utilitzat en la cuina americana i asiàtica, tant en fresc com les llavors, té unes propietats digestives i depuratives ideals per a l'organisme, així com un efecte estimulant del sistema nerviós. És l'ingredient imprescindible per a plats com el guacamole, el mojo verde o el mojo picón. Planta anual de tiges molt tendres, molt fàcil de conrear en un espai de semi-ombra molt il·luminat, del que s'han de recollir les fulles periòdicament des de petita.

El coriandre o cilantre és una planta de forma molt semblant al julivert, però amb un sabor totalment diferent. Molt utilitzat en la cuina americana i asiàtica, tant en fresc com les llavors, té unes propietats digestives i depuratives ideals per a l’organisme, així com un efecte estimulant del sistema nerviós.
És l’ingredient imprescindible per a plats com el guacamole, el mojo verde o el mojo picón. Planta anual de tiges molt tendres, molt fàcil de conrear en un espai de semi-ombra molt il·luminat, del que s’han de recollir les fulles periòdicament des de petita.

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar