Coriandre(Coriandrum sativum)

El coriandre o cilantre és una planta de forma molt semblant al julivert, però amb un sabor totalment diferent. Molt utilitzat en la cuina americana i asiàtica, tant en fresc com les llavors, té unes propietats digestives i depuratives ideals per a l'organisme, així com un efecte estimulant del sistema nerviós. És l'ingredient imprescindible per a plats com el guacamole, el mojo verde o el mojo picón. Planta anual de tiges molt tendres, molt fàcil de conrear en un espai de semi-ombra molt il·luminat, del que s'han de recollir les fulles periòdicament des de petita.

Coriandre o cilantre (Coriandrum sativum)

El coriandre o cilantre és una planta de forma molt semblant al julivert, però amb un sabor totalment diferent. Molt utilitzat en la cuina americana i asiàtica, tant en fresc com les llavors, té unes propietats digestives i depuratives ideals per a l'organisme, així com un efecte estimulant del sistema nerviós.


És l'ingredient imprescindible per a plats com el guacamole, el mojo verde o el mojo picón. Planta anual de tiges molt tendres, molt fàcil de conrear en un espai de semi-ombra molt il·luminat, del que s'han de recollir les fulles periòdicament des de petita.

Comments are closed.