Parc del Serrat

Carrer Salve Regina s/n.
08187 Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental)
Correu electrònic: serrat@parcdelesolors.com
Horari  agrobotiga: 9 a 16h de dilluns a divendres
Dissabtes i diumenges segons calendari d'activitats

El Parc de les Olors del Serrat és la seu central de la Xarxa Parc de les Olors.
L’any 2015 vam comprar la finca del Serrat de Santa Eulàlia de Ronçana per poder concentrar i ampliar les activitats
que havíem iniciat al Parc de les Olors de Vall de Ros (Riells del Fai).
El Serrat és una finca agrícola de més d’onze hectàrees envoltada de bosc. Hi cultivem més de 100 espècies de plantes aromàtiques, culinàries i medicinals.
A més del cultiu, processem la planta, elaborem productes a la pròpia finca ,els venem a l’agrobotiga i fem activitats divulgatives.
Les activitats de divulgació tenen diferents formats i s’adapten al públic destinatari.
 Cada mes des del Parc de les Olors del Serrat proposem dues activitats: la visita guiada, activitat matinal on es fa una immersió al món de les plantes medicinals i a les nostres instal·lacions.  i un dia al parc on es fa un taller temàtic, un taller de cuina i dinar al Parc.  Quan arriba el bon temps també fem festes temàtiques com la de la lavanda...

ACTIVITATS PROGRAMADES

-ACTIVITATS PROGRAMADES: Des del Parc de les Olors del Serrat proposem una agenda d’activitats on us podeu inscriure lliurement i també fem packs d’activitats amb altres operadors del nostre entorn. - Cada mes des del Parc de les Olors del Serrat proposem dues activitats: la visita guiada, activitat matinal on es fa una immersió al món de les plantes medicinals i a les nostres instal·lacions. i un dia al parc on es fa un taller temàtic, un taller de cuina i dinar al Parc. Quan arriba el bon temps també fem festes temàtiques com la de la lavanda...
 Si sou una empresa, una escola o centre formatiu, una família o bé un grup d’amics , una agència de viatges....ens podeu demanar una activitat a mida.

ACTIVITATS CONCERTADES

Si sou una empresa, una escola o centre formatiu, una família o bé un grup d’amics , una agència de viatges....ens podeu demanar una activitat a mida.
L’AGROBOTIGA El parc crea i desenvolupa productes propis mitjançant la col·laboració d’empreses i experts en cadascun dels àmbits de les plantes aromàtiques i medicinals. Són productes naturals i artesanals, i s’elaboren als diferents Parcs de les Olors de tot Catalunya, a partir de les plantes que hi cultiven. Es tracta d’un comerç just que facilita als consumidors la compra directa i permet conèixer de primera mà el procés d’elaboració i les qualitats dels productes que s’ofereixen. Al Parc de Les Olors de Celrà – Girona, a part dels productes de la Xarxa, també hi podràs trobar els productes elaborats pels usuaris de l’STO (Servei de Teràpia Ocupacional) i SOI (Servei Ocupacional d’Inserció) i verdures de l’hort.

L’AGROBOTIGA

........

L’EQUIP

La constitució del Centre Especial de Treball i el Centre Ocupacional de TIRGI respon a la ferma voluntat d’uns professionals que treballem per a la igualtat de drets de les persones qui, per diferents circumstàncies, estan en situació d’exclusió social i que han tingut menys possibilitats d’obrir-se camí dins la societat i en concret, en el món laboral. Pretenem que les persones ateses puguin adquirir una millor qualitat de vida, valorant-les pel seu esforç abans que pel resultat d’aquest, exigint no obstant això, a cadascú el màxim segons la seva capacitat, afavorint l’autonomia personal i la integració social.

EL JARDÍ VISITABLE Aquest espai esta pensat per a ser un espai cultural i educatiu de trobada intergeneracional, tot recuperant els valors associats a la cultura de les plantes aromàtiques i medicinals. Dividit en cinc parterres, els quals ens permetran conèixer les diferents espècies i les seves qualitats. Durant l’hivern, el jardí visitable conté un mínim de 30 espècies, però a mesura que va entrant la primavera, hi podem arribar a trobar fins a 87 espècies de plantes de plantes aromàtiques i medicinals, més les que creixen de forma espontània a l’entorn.

EL JARDÍ VISITABLE

Aquest espai esta pensat per a ser un espai cultural i educatiu de trobada intergeneracional, tot recuperant els valors associats a la cultura de les plantes aromàtiques i medicinals. Dividit en cinc parterres, els quals ens permetran conèixer les diferents espècies i les seves qualitats. Durant l’hivern, el jardí visitable conté un mínim de 30 espècies, però a mesura que va entrant la primavera, hi podem arribar a trobar fins a 87 espècies de plantes de plantes aromàtiques i medicinals, més les que creixen de forma espontània a l’entorn.

Comments are closed.