Subscriu-te

Parc de les Olors del Serrat

 ADREÇA:

Camí Salve Regina s/n.
08187 Santa Eulàlia de Ronçana

CONTACTE:

Correu electrònic: serrat@parcdelesolors.com
Telèfon 93 742 7152

Les Persones

Quan vam veure per primera vegada la Vall de Ros ens va captivar i vàrem saber que aquest racó del Vallès Oriental era el nostre lloc. Allí on volíem viure, el paradís on volíem que nasqués el nostre fill i on poder envellir serenament. L’any 1994 un foc devastador va destruir el paisatge, tot va haver de començar de nou. Però, gairebé de seguida, ens adonàrem que matolls de farigoles, espígols, romanins i altres plantes mediterrànies reconquerien els espais cremats. La força i tossuderia d’aquestes plantes ens van acostar al seu coneixement, i descobrírem tot un món: el de les olors, el de la cuina adobada amb plantes i el de les seves propietats medicinals. Un món que ens acosta a l’essència de les terres mediterrànies i a un estil de vida amb arrels. Un món que volem apropar a tothom amb el Parc de les Olors del Serrat, la central de la Xarxa de Parcs de les Olors de Catalunya.

Pilar Comes

Activitats

Festes, tallers, cursos …. un món d’ experiències per reconnectar amb la natura i  fer salut.

Els caps de setma el Parc de les Olors del Serrat ofereix una gran diversitat d’activitats. També programem activitats per a grups concertants. Són activitats formatives però alhora lúdiques  on participar, gaudir i sentir el món de les plantes, conèixer les seves propietats i aplicacions de manera senzilla i directa.

Saps que tenim un edifici de palla?

La nau agrícola que vam inaugurar el novembre de 2015 és un edifici d’estructura de fusta i parets mestres de palla (sistema cut). ( enllaç al video).L’edifici acull des de l’assecatge de les plantes ( assecador solar), el magatzem i la sala d’elaboració, la sala i porxo d’activitats, així com l’agrobotiga. La finca és autosuficient d’energia elèctrica mitjançant la instal·lació autònoma de plaques fotovoltaiques i una autogestió de l’aigua dels dos pous que té la finca. El reg es fa amb reg de goteig.

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar