Subscriu-te

Search
Close this search box.

Parc de Cal Forner

Escardívol, Viver i Serrateix (Berguedà)
Contacte: Salut Soler
Telèfon: 93 839 07 54; Mòbil: 659 73 33 81
Correu electrònic: calforner@parcdelesolors.com

Activitats concertades. Contacteu amb nosaltres.

 

El Parc

Els altiplans del Baix Berguedà, a Viver i Serrateix, ens recorden el paisatge de la Provença. Oferim tallers i cursos amb estada al voltant del món de la lavanda, una planta que collim a mà, l’assequem i apliquem les flors en diferents tipus de bosses d’olor.

Les Persones

“Sempre m’havien agradat els camps de lavanda de la Provença. Fa uns anys, em vaig decidir a conrear-ne una hectàrea a les feixes que tenim tocant a la casa de turisme rural.” Salut Soler

La Planta

L’espígol (lavandula spica) és una espècie del grup extens de lavandes. Un arbust mediterrani que floreix a l’estiu . A les nostres terres de Viver i Serrateix hi floreix cap a finals de juny i l’acostumem a collir a la primera quinzena del mes de juliol. Creix de manera espontània en terrenys calcaris, secs, pobres i solejats. És una planta de la que se’n fa cultiu arreu dels països temperats per aprofitament del seu oli essencial que es concentra fonamentalment en la seva espiga floral. Les propietats medicinals de l’espígol són fonamentalment sedants i desinfectants.

Productes

A Cal Forner es confeccionen saquets d’olor i altres productes amb les flors de lavanda

Activitats

Tallers, cursos i visites concertades per encàrrec i segons el programa de temporada. Estades a la casa de turisme rural i tallers d’usos i aplicacions de lavanda. Per visites guiades i estades a la casa, cal fer reserva prèvia. Obert tot l’any.

Contacte

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar