« Notícies

ben trobat 16-gener-2018

Dimarts 16 de gener  vam participar en directe al programa Ben trobats de la Xarxa de Tv locals. Vam  reconèixer i vam parlar de  set plantes aromàtiques i medicinals mediterrànies bàsiques. Alhora que vam poder presentar una pinzellada del que és la Xarxa Parc de les Olors de Catalunya.  Cal destacar l'interès que van generar la farigola blanca per als refredats i la sajolida com a condiment antioxidant. I vàrem poder constatar amb el joc d'identificació que vàrem fer amb el presentador el gran desconeixement que es tenen de la nostra flora útil més medicinal. 

Dimarts 16 de gener  vam participar en directe al programa Ben trobats de la Xarxa de Tv locals. Vam  reconèixer i vam parlar de  set plantes aromàtiques i medicinals mediterrànies bàsiques. Alhora que vam poder presentar una pinzellada del que és la Xarxa Parc de les Olors de Catalunya. 

Cal destacar l’interès que van generar la farigola blanca per als refredats i la sajolida com a condiment antioxidant. I vàrem poder constatar amb el joc d’identificació que vàrem fer amb el presentador el gran desconeixement que es tenen de la nostra flora útil més medicinal. 

Comments are closed.