Subscriu-te

Search
Close this search box.

Parc de Mas de Caret Montblanc

Crta. La Riba-Farena Km.11, Farena, Montblanc (Conca de Barberà)
Contacte: Teresa Rosell Telèfon: 977 26 40 03 ; Mòbil: 679955756
Coordenades GPS : E 01º05’59” N 41º 19’12”
Correu electrònic: masdecaret@parcdelesolors.com

Activitats concertades. Contacteu amb nosaltres.

El Parc

El jardí visitable del Parc de les Olors de Mas de Caret està dissenyat tot aprofitant les petites feixes properes a la casa, orientades cap al sud . Composen un espai de jardí acollidor, on ens dóna la benvinguda la recreació del drac , que a mode d’arc de benvinguda ens assenyala l’accés a la feixa principal, aquella que acull plantes eminentment culinàries.

Al fons, aquesta feixa s’estreny i és allí on podrem endevinar el drac que olora el poniol, a més de reposar al banc mirador i contemplar la immensitat serena de les Muntanyes de Prades. A la feixa superior s’hi concentren les plantes aromàtiques i medicinals. Disfruteu del farigolar i de l’ombra de l’alzina.

Les Persones


“Teníem el desig, des de feia temps, de disposar d’un jardí aromàtic vora casa que millorés l’entorn de la masia i també com a font de condiments per a la nostra cuina. El Parc de les Olors ens ha ofert la possibilitat de transformar el nostre desig en una realitat: un hort jardí visitable especialitzat en plantes culinàries i complementat amb un altre de plantes aromàtiques i medicinals. Esperem que el Mas de Caret sigui un racó de placidesa i coneixement per als nostres hostes i per a tota la gent que vulgui gaudir d’un descans merescut al bell mig de les muntanyes de Prades.”
Teresa Rosell

Poniol-(Satureja fruticosa)

La Planta

El poniol (Satureja fruticosa) Creix als entorns de Mas de Caret. El seu especial aroma fresc i les seves qualitats estomacals el fan excel·lent per prendre en infusió.
És una planta de poc volum i de fulles petites, però amb molt poca quantitat n’hi ha prou per fer una infusió aromàtica, plenament indicada per afavorir la digestió.
El cultiu en petites feixes del poniol complementa el jardí culinari, aromàtic i medicinal.

Productes

Al Mas de Caret us oferim el poniol per fer infusions presentat en la caixa pròpia de la marca Parc de les Olors.

Activitats

Tallers, cursos i visites concertades per encàrrec i segons el programa de temporada.

Primer cap de setmana de mes, visita i taller 7 Euros, Opcional: dinar aromàtic 18 Euros tot inclòs.

Visites guiades concertades per a grups: 5 Euros/persona.

Cal reservar prèviament.

Obert tot l’any

Contacte

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar