Pack turisme: Caldes de montbui – itinerari termal + experiència aromàtica i gastronòmica

Thermalia es un centro temático dedicado a la cultura del agua termal emplazado en Caldes de Montbui, en la comarca del Vallès Oriental (Cataluña).1​ Thermalia presenta la historia de las aguas termales de la población, que brotan del suelo a 76 °C, y su incidencia y vinculación con la gente y su entorno.2​ El museo está situado en un edificio de época medieval que hasta la década de 1970 hacía la función de hospital y servicio de baños termales. Forma parte de la Red de Museos Locales de la Diputación de Barcelona. En 1994 se abrió al público el centro temático, que ofrece la exposición permanente "Efervescencia balnearia", que explica las relaciones sociales y comerciales que han tenido lugar alrededor de las aguas termales. También consta de una exposición permanente dedicada al escultor Manolo Hugué.

Viu l'itinerari termal a Caldes de Montbui i una experiència aromàtica i gastronòmica al Parc de les Olors del Serrat de Sta. Eulàlia de Ronçana

Submergir-se en el singular nucli antic de Caldes de Montbui, descobrir l’itinerari termal i retornar a l’era romana són unes sensacions que no podeu deixar escapar. Un guia us acompanyarà per les Termes romanes (Bé d'Interès Nacional), la Font del Lleó (brollador d’aigua termal a 74º C de temperatura), l'antic menjador de l'Espai can Rius i els safareigs termals, típics de la història calderina del segle XIX i avui dia encara en funcionament. A més, podreu visitar el museu Thermalia que acull l’exposició de “L'Efervescència balneària” i l'obra dels artistes internacionals Manolo Hugué i Picasso.

Viure una experiència sensorial al Parc de les Olors del Serrat, on gaudireu d'un menú degustació en què les herbes mediterrànies seran les protagonistes i us endinsareu a través d'una visita guiada al món de les plantes aromàtiques i medicinals d'una manera divertida, interessant i plaent. La Xarxa Parc de les Olors de Catalunya és un model de desenvolupament rural sostenible basat en el cultiu ecològic de plantes útils i la recuperació i valorització d’espècies autòctones de les nostres terres. L’activitat agrícola es complementa amb l’elaboració de productes, la seva comercialització en l’agrobotiga del propi parc i en la divulgació del coneixement mitjançant experiències com la que us proposem.

PACK TURÍSTIC COMPLERT

CALDES DE MONTBUI: Visita guiada al circuit termal del nucli antic i entrada al Museu Thermalia
+  STA. EULÀLIA DE RONÇANA Experiència sensorial i gastronòmica al Parc de les Olors del Serrat
PREU: 25€ (Iva inclòs)
Grup mínim: 8 persones.
En cas de pluja s'anul·len les visites.

HORARI

De dimarts a divendres 10.00 - 13.30 h Visita guiada al Parc de les Olors. 13.30 - 15.30 h Parc de les Olors: Menú degustació. 16.00 - 19.00 h Caldes de Montbui: Visita guiada al circuit termal + Entrada al Museu Thermalia. Cap de setmana i festius 10.00 - 13.30 h Caldes de Montbui: Visita guiada al circuit termal + Entrada al Museu Thermalia. 14.00 - 15.30 h Parc de les Olors: Menú degustació. 15.30 - 17.00 h Visita guiada al Parc de les Olors.

RESERVES

Correu: info@parcdelesolors.com Telèfon: 93 742 71 52

Comments are closed.