Subscriu-te

1800×400 (1)

Funció ambiental de la calèndula
Des del Parc de les Olors ja sabeu que fem cultiu agroecològic pel que no apliquem tractaments fitosanitaris i el que potenciem és l’associació de diferents espècies que s’ajuden mútuament. En el cas de la calèndula la seva funció agroambiental és molt clara. La flor fa d’hotel de l’Aphidius ervi , un dels insectes que s’allotja a les flors de la calèndula. Es tracta d’un himenòpter que es menja els pugons. Per això els nostres bròquils, les carxofes i altres cultius molt sensibles als atacs dels pugons els plantem entre calèndules. Si teniu algunes plantes que us agafen sovint el pugó, el que heu de fer és plantar calèndules al seu voltant.

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar