Suscríbete

Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Nos visitan 64 mujeres magrebíes de Terrassa

A més dels 100 escolars que ens visiten diàriament, avui hem rebut la visita d’una associació de dones magrebines de Terrassa que han volgut fer una sortida de lleure a la natura i ens han triat com a destí. És sorprenent la distància cultural que ens separa amb la llengua, però no tant en la seva relació amb la natura. La seva passió i el coneixement entorn les plantes és admirable. Celebrem que puguin gaudir d’un espai que les connecta amb paisatges i olors de la seva infantesa quan vivien al Marroc. Ens comenten que moltes d’elles estan molt tancades a casa, però es valen de testos per plantar-hi les herbes que més fan servir.

Además de los 100 escolares que nos visitan a diario, hoy hemos recibido la visita de una asociación de dones magrebíes de Terrassa que han querido hacer una salida de ocio a la naturaleza y nos han elegido como destino.

Es asombrosa la distancia cultural que nos separa con la lengua, pero no tanto en la relación con la naturaleza. Su pasión y conocimiento en torno a las plantas es admirable.

Celebramos que puedan disfrutar de un espacio que les conecta con paisajes y olores de su infancia cuando vivían en Marruecos. Nos comentan que muchas de ellas están muy encerradas en casa, pero se valen de macetas para plantar las hierbas que más utilizan.

Scroll al inicio

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar