Suscríbete

Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Hemos hecho el primer taller de té

Hem fet el primer taller de te tot celebrant el dia internacional d’aquesta planta i infusió tan notable al món. El passat diumenge, en somelier René Lopez ens ha fet un taller amb tast inclòs de tes. Tot un èxit, amb una assistència de 17 persones. En aquesta primera edició, ens han quedat moltes ganes a tots plegats de repetir l’experiència. De moment en tenim un bon record i unes quantes bossetes de te verd i te negre de molta qualitat que en René ens va facilitar per a què els assistents les poguessin adquirir i gaudir a casa seva.

Hemos hecho el primer taller de té celebrando el día internacional de esta planta e infusión tan notable en el mundo.


El pasado domingo 21 de mayo, el somelier René Lopez nos ha ofrecido un taller de tés con cata incluida. Todo un éxito con una asistencia de 17 personas. En esta primera edición, nos han quedado muchas ganas a todos de repetir la experiencia. De momento tenemos un buen recuerdo y unas cuantas bolsitas de té verde y té negro de mucha calidad que René nos facilitó para que los asistentes las pudieran adquirir y disfrutar en su casa.

Scroll al inicio

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar