Dissabte 7 de setembre 2019 – PATIS VERDS – Parc de les Olors del Serrat

Patis Verds i Construccions Vegetals.

Estem en plena revolució dels patis de les escoles. D’aquells patis plens de ciment o sorra a espais amables, verds, acollidors i inspiradors. Els patis són un espai educatiu molt important on es poden crear escenaris didàctics ideals per tenir experiències d’aprenentatge a l’aire lliure.

Patis vius: Taller sobre espais de joc infantil amb estructures vegetals. Parlarem sobre les possibilitats constructives dels materials vegetals per a crear espais de joc en els patis o parcs infantils. Un taller introductori i pràctic on veure altres possibilitats de joc en els patis, descobrir els materials de la cistelleria i les seves aplicacions, agafar idees i, per passar-ho bé. Vine a olorar, a aprendre, a compartir i a gaudir .

Des de la nostra experiència del Parc de les Olors estem assessorant a escoles en el disseny de patis i facilitem també l’execució posterior amb el nostre equip. La jornada taller dels patis verds que us proposem tracta de facilitar exemples i coneixements estratègics per poder facilitar la transformació dels patis de les escoles, enjardinaments comunitaris, jardins terapèutics....

Programa de la jornada taller:

10h. Rebuda i presentació

10:15h.  Emmarcament teòric:  Què entenem per un pati verd? Per què un pati verd? Necessitats educatives dels infants i espais exteriors. Materials i exemples d’escenaris didàctics a càrrec de: Pilar Comes.

11:30h. Anem a jugar al pati: Exemples d’algunes experiències d’aprenentatge que fem al Parc de les Olors i que podem fer al pati de l’escola: cuc de vímet, tipis i cabanyes, camí terapèutic, el racó de les olors , el fang i les llavors, espai d’equilibris,  un sorral com espai de landart..... a càrrec de l’equip educatiu del Parc de les Olors del Serrat.

13:30h. Cloenda amb un vermut aromàtic.

L'activitat inclou: Taller + visita guiada

Preu: 15€ (taller + material)

Places limitades

 

Comments are closed.