Suscríbete

Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Cerramos el ciclo de visitas escolares

Tanquem el cicle de visites escolars Com cada any, arriba el juny i és època de tancar el cicle de visites escolars. Durant aquest curs 20222023 ens han visitat 145 escoles; més de 8000 alumnes. Un increment considerable respecte del curs escolar passat. Moltes escoles repeteixen experiència i s'avancen a les reserves ja estem rebent peticions per a visites per al proper 20232024, tant d'educació infantil com de primària, ESO i cicles formatius. Aquestes sortides educatives ofereixen als estudiants l'oportunitat d'aprendre de manera pràctica i significativa, fomentant el pensament crític, la creativitat i una consciència mediambiental més gran. Al Parc de les Olors, ens sentim honrats d'haver tingut l'oportunitat de rebre tants estudiants i compartir la nostra passió per les plantes aromàtiques, medicinals i culinàries. Esperem continuar sent una font d'inspiració i aprenentatge per als infants i joves que ens visiten!

Como cada año, llega junio y es época de cerrar el ciclo de visitas escolares. Durante este curso 2022/2023 nos han visitado 145 escuelas; más de 8000 alumnos. Un incremento considerable respecto al curso escolar pasado. Muchas escuelas repiten experiencia y se adelantan a las reservas: ya estamos recibiendo peticiones para visitas para el próximo 2023/2024, tanto de educación infantil como primaria, ESO y ciclos formativos.


Estas salidas educativas ofrecen a los estudiantes la oportunidad de aprender de forma práctica y significativa, fomentando el pensamiento crítico, la creatividad y una mayor conciencia medioambiental. En el Parc de les Olors, nos sentimos honrados de haber tenido la oportunidad de recibir tantos estudiantes y compartir nuestra pasión por las plantas aromáticas, medicinales y culinarias. ¡Esperamos seguir siendo una fuente de inspiración y aprendizaje para los niños y jóvenes que nos visitan!

Scroll al inicio

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar