Subscriu-te

Search
Close this search box.

micorrizas

La simbiosi dels fongs i les arrels de les plantes: la micorriza És ben curiós, només que caigui un bon ruixat ja comencen a sortir bolets pel Parc. Sabem que això és un bon indicador de fertilitat del sòl. Però mirem d’aprofundir-hi una mica més en la interessant simbiosi entre fongs i arrels de les plantes, que s’anomena micorriza.

La simbiosi dels fongs i les arrels de les plantes: la micorriza

És ben curiós, només que caigui un bon ruixat ja comencen a sortir bolets pel Parc. Sabem que això és un bon indicador de fertilitat del sòl. Però mirem d’aprofundir-hi una mica més en la interessant simbiosi entre fongs i arrels de les plantes, que s’anomena micorriza.

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar