Diumenge 2 de setembre de 2018 – Visita guiada – Parc de les Olors del Serrat

El Parc de les Olors al setembre és un jardí que es va recuperant de l'estrès de l'estiu i moltes plantes ens regalen els seus fruits amb les seves llavors.  Si veniu a la visita guiada el 2 de setembre us podreu endur l'experiència d'una bona passejada guiada i un bon recull de llavors que us les collireu vosaltres mateixos. Convindria que vinguéssiu amb sobrets de paper o bé bosses per posar-les. Ja podem recollir llavors d'equinàcia, d'hisop, de farigola, d'alfàbrega .... i alguna sorpresa més.  Preu: 6€

Parc de les Olors El serrat - 11h.

El Parc de les Olors al setembre és un jardí que es va recuperant de l'estrès de l'estiu i moltes plantes ens regalen els seus fruits amb les seves llavors.
Si veniu a la visita guiada el 2 de setembre us podreu endur l'experiència d'una bona passejada guiada i un bon recull de llavors que us les collireu vosaltres mateixos. Convindria que vinguéssiu amb sobrets de paper o bé bosses per posar-les. Ja podem recollir llavors d'equinàcia, d'hisop, de farigola, d'alfàbrega .... i alguna sorpresa més.

Preu: 6€

Reserves i més info a: tel. 93 742 7152

serrat@parcdelesolors.com

Comments are closed.