Dissabte 5 d’agost – Gin d’Olors Experiences al Parc de les Olors Escala-Empúries

Parc de les Olors l'Escala-Empúries

Gent a tot arreu, calor, regar el blat de moro.. Som l'estiu a l'Empordà. Però per fer-lo més amè des del Parc de les Olors de L'Escala – Empúries us proposem una experiència sensorial que no us deixarà indiferents: GIN D'OLORS EXPERIENCE L'esdeveniment consisteix en la degustació dels millors Gins del país maridats amb les plantes que collirem "in situ" al Parc de les Olors. Proposem una experiència en un ambient relaxant, amb còctels de qualitat i proximitat fets per dos mestres coctelers: Hugo Hernán i Joel Perez, que ens asseguren una vetllada lúdica i agradable. Places limitades. Cal reservar prèviament. DIA: Dissabte 5 d’agost. HORA: 19h. PREU: 15€ LLOC: Parc de les Olors L’Escala-Empúries. PER INFO I RESERVES: escala-empuries@parcdelesolors.com 699690885 UBICACIÓ DEL PARC: Camí Vell de les Corts s/n, (Pròxim a les Ruïnes d'Empúries) 17130 L'Escala (Girona) Parc de les Olors L'Escala – Empúries.

Gent a tot arreu, calor, regar el blat de moro.. Som l'estiu a l'Empordà.
Però per fer-lo més amè des del Parc de les Olors de L'Escala – Empúries us proposem una experiència sensorial que no us deixarà indiferents:

GIN D'OLORS EXPERIENCE

L'esdeveniment consisteix en la degustació dels millors Gins del país maridats amb les plantes que collirem "in situ" al Parc de les Olors.
Proposem una experiència en un ambient relaxant, amb còctels de qualitat i proximitat fets per dos mestres coctelers: Hugo Hernán i Joel Perez, que ens asseguren una vetllada lúdica i agradable.

Places limitades. Cal reservar prèviament.

DIA: Dissabte 5 d’agost.
HORA: 19h.
PREU: 15€
LLOC: Parc de les Olors L’Escala-Empúries.

PER INFO I RESERVES:

escala-empuries@parcdelesolors.com

tel: 699690885

UBICACIÓ DEL PARC:

Camí Vell de les Corts s/n, (Pròxim a les Ruïnes d'Empúries)

17130 L'Escala (Girona) Parc de les Olors L'Escala – Empúries.

Comments are closed.