Dissabte 16 de desembre-Taller: Descobreix com comptar el desig fins descalçar-lo

El jardí és un símbol potent en la nostra cultura, remet a un racó aïllat de tot perill i pertorbació en què els sentits ens vinculen amb la vida sense més regles que les de la natural bellesa.  Per què no apropiar-nos d'ell, per què no omplir-lo de sentit? Aquesta jornada al Parc de les Olors et permet portar la bellesa exterior al teu interior i descobrir com et maneges íntimament en els teus paradisos més privats. Acaba l'any i estem acostumats a llançar desitjos a l'aire. Per què no formular-los aquesta vegada de forma sensual i conscient ?. L'olfacte, aquest sentit connectat amb els instints i les memòries ancestrals, serà l'amfitrió.

Itinerari del viatge:

De 09:30 a 20:00 h (inclou dinar)

9.30: Fer niu: Dirigir-se al desig des del cos. El camí del desitjant.
10.30: Sembrar el desig: en el quadern i en la mirada de l'altre.
11.30: primer descans
11.45: La petjada en el cos, el que m'ofereix el camí.
00:45: Els límits del desig.
13.45 a 16.00 menjar i recorregut pel jardí
16.00: Bressolar els desitjos: escoltar els silencis
17.00: Jo desitjo: declinar el verb amb responsabilitat.
18.00: descans.
18:15: Les preguntes canvien l'imaginari
19:15: Lliurar el desig és acomiadar-se'n.

Parc de les Olors El serrat - 9.30h.

Preu:70€

Cal reserva prèvia.
Reserves i més info a: tel. 93 742 7152 - zeinmartha@gmail.com

 

El jardí és un símbol potent en la nostra cultura, remet a un racó aïllat de tot perill i pertorbació en què els sentits ens vinculen amb la vida sense més regles que les de la natural bellesa.

Per què no apropiar-nos d'ell, per què no omplir-lo de sentit?

Aquesta jornada al Parc de les Olors et permet portar la bellesa exterior al teu interior i descobrir com et maneges íntimament en els teus paradisos més privats.
Acaba l'any i estem acostumats a llançar desitjos a l'aire. Per què no formular-los aquesta vegada de forma sensual i conscient ?. L'olfacte, aquest sentit connectat amb els instints i les memòries ancestrals, serà l'amfitrió.

A mesura que et internes al teu jardí aniràs donant forma al teu desig. El expressaràs a través de dibuixos, collages, reflexions, jocs poètics ... fins a crear un mapa bell en què odrás situar-te cada vegada que vulguis, doncs t'ho duràs a casa. Les llavors, flors i fruits
del parc de les Olors seran els teus inspiradors acompanyants.
Aquest viatge sensual i creatiu inclou un menjar elaborat amb les essències del parc, el que ajudarà a integrar encara més tota la informació que adquireixis, i un recorregut informatiu pels racons més bonics.

¿Qué materiales son necesarios?

Cada persona ha de llevar al encuentro folios de colores y folios de papel bonito, bolígrafos, rotuladores, lápices... de colores, tijeras, pegamento.

Qui sóc jo?

Em dic Martha Zein, sóc narradora i em dedico des de fa anys a narrar el món amb delicadesa. M'apassiona desactivar els relats tòxics que procedeixen del poder institucional, de la nostra cultura o dels nostres monòlegs. Com a cineasta, escriptora i comunicadora (storyteller) mim les narracions que vaig creant i ho faig amb tot tipus de llenguatges.
Com narrative coacher ensenyo a narrar la vida i canviar-la amb jocs poètics, els cinc sentits, el de l'humor i el de l'amor. En cadascuna de les meves facetes com a narradora m'entenc com viatgera de la vida en estret diàleg amb l'entorn. Sigues el poder que adquireix el viatge de la vida quan es converteix en relat.

Los comentarios están cerrados.

  • xarxes socials