Dissabte 16 de desembre-Taller: Descobreix com comptar el desig fins descalçar-lo

El jardí és un símbol potent en la nostra cultura, remet a un racó aïllat de tot perill i pertorbació en què els sentits ens vinculen amb la vida sense més regles que les de la natural bellesa.  Per què no apropiar-nos d'ell, per què no omplir-lo de sentit? Aquesta jornada al Parc de les Olors et permet portar la bellesa exterior al teu interior i descobrir com et maneges íntimament en els teus paradisos més privats. Acaba l'any i estem acostumats a llançar desitjos a l'aire. Per què no formular-los aquesta vegada de forma sensual i conscient ?. L'olfacte, aquest sentit connectat amb els instints i les memòries ancestrals, serà l'amfitrió.

Itinerari del viatge:

De 09:30 a 20:00 h (inclou dinar)

9.30: Fer niu: Dirigir-se al desig des del cos. El camí del desitjant.
10.30: Sembrar el desig: en el quadern i en la mirada de l'altre.
11.30: primer descans
11.45: La petjada en el cos, el que m'ofereix el camí.
00:45: Els límits del desig.
13.45 a 16.00 menjar i recorregut pel jardí
16.00: Bressolar els desitjos: escoltar els silencis
17.00: Jo desitjo: declinar el verb amb responsabilitat.
18.00: descans.
18:15: Les preguntes canvien l'imaginari
19:15: Lliurar el desig és acomiadar-se'n.

Parc de les Olors El serrat - 9.30h.

Preu:70€

Cal reserva prèvia.
Reserves i més info a: tel. 93 742 7152 - zeinmartha@gmail.com

 

El jardí és un símbol potent en la nostra cultura, remet a un racó aïllat de tot perill i pertorbació en què els sentits ens vinculen amb la vida sense més regles que les de la natural bellesa.

Per què no apropiar-nos d'ell, per què no omplir-lo de sentit?

Aquesta jornada al Parc de les Olors et permet portar la bellesa exterior al teu interior i descobrir com et maneges íntimament en els teus paradisos més privats.
Acaba l'any i estem acostumats a llançar desitjos a l'aire. Per què no formular-los aquesta vegada de forma sensual i conscient ?. L'olfacte, aquest sentit connectat amb els instints i les memòries ancestrals, serà l'amfitrió.

A mesura que et internes al teu jardí aniràs donant forma al teu desig. El expressaràs a través de dibuixos, collages, reflexions, jocs poètics ... fins a crear un mapa bell en què odrás situar-te cada vegada que vulguis, doncs t'ho duràs a casa. Les llavors, flors i fruits
del parc de les Olors seran els teus inspiradors acompanyants.
Aquest viatge sensual i creatiu inclou un menjar elaborat amb les essències del parc, el que ajudarà a integrar encara més tota la informació que adquireixis, i un recorregut informatiu pels racons més bonics.

¿Qué materiales son necesarios?

Cada persona ha de llevar al encuentro folios de colores y folios de papel bonito, bolígrafos, rotuladores, lápices... de colores, tijeras, pegamento.

Qui sóc jo?

Em dic Martha Zein, sóc narradora i em dedico des de fa anys a narrar el món amb delicadesa. M'apassiona desactivar els relats tòxics que procedeixen del poder institucional, de la nostra cultura o dels nostres monòlegs. Com a cineasta, escriptora i comunicadora (storyteller) mim les narracions que vaig creant i ho faig amb tot tipus de llenguatges.
Com narrative coacher ensenyo a narrar la vida i canviar-la amb jocs poètics, els cinc sentits, el de l'humor i el de l'amor. En cadascuna de les meves facetes com a narradora m'entenc com viatgera de la vida en estret diàleg amb l'entorn. Sigues el poder que adquireix el viatge de la vida quan es converteix en relat.

Comments are closed.