Centres col.laboradors

Sóc un centre de fisioteràpia del motor i faig tractaments amb plantes medicinals reflexologia podal, quiromassatge i fisioteràpia.
Ens agrada tractar les lesions externament amb plantes i interiorment amb infusions i remeis naturals.
Instagram @quirovall_motor I la pàgina web: www.quirovallmotor.centredefisio.cat

MADOKA

Madoka és un centre creat al desembre del 2019 que ofereix servei de quiromassatge, osteopatia i benestar en general, situat a Lliçà de Vall. Aquest centre ofereix tot tipus de massatges, descontracturant, terapèutics, relaxants, anticel·lulítics, ayurvèdic, etc. Compta amb un servei d'osteopatia combinat amb massatge descontracturant i terapèutic, osteopatia estructural, craneo-sacral i visceral. També té com serveis la reflexologia podal, el drenatge limfàtic i l'auriculoteràpia. Tots els serveis formen part de les teràpies naturals.

Instagram: @madoka.osteopatia

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

Excelent FS

L’any 2019 signem un acord de col·laboració amb Excelent F.S. Aquesta empresa de serveis de menjadors escolars vol col·laborar amb el Parc de les Olors per tal de fomentar entorns més verds a les escoles i un coneixement de les aplicacions de les Plantes Aromàtiques i Medicinals.

Excelent va ser constituïda l’any 1983. Estem especialitzats en l’alimentació de col·lectivitats i la neteja d’instal·lacions: en aquests àmbits disposem d’una llarga trajectòria laboral, amb centenars de clients ...  (escoles, residències, hospitals, cases de colònies, oficines, etc.) a Catalunya i a la resta d’Espanya.

Els més de 30 anys d’experiència del nostre equip directiu, juntament amb la gran capacitació dels nostres professionals, permeten a Excelent oferir un servei òptim i altament satisfactori.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

La Magrana Vallensana

Associació de consumidors i productors de productes ecològics, persones interessades en la millora de la seva salut i del seu entorn, disposats a fer un canvi en els nostres hàbits a l'hora d'omplir el cistell.

Objetius:
- Oferir a les persones associades aliments ecològics, de proximitat i que respectin el medi ambient, amb un 20% de descompte respecte als preus de mercat; Fomentar els productes frescos de temporada; Contribuir a consolidar una xarxa comarcal de comercialització de productes agrícoles i ramaders ecològics i de comerç just; Fomentar el consum conscient i responsable en tots els àmbits, incloses escoles, AMPA i associacions; Fomentar una alimentació equilibrada i ecològica; Establir lligams entre l'associació i els productors, per tal d'apropar-nos a la seva manera de treballar i ser conscients de la procedència dels nostres aliments.; Potenciar el desenvolupament de projectes de proximitat que produeixin tots aquells aliments que necessitem.

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

Botiga DRACS Granollers

A Dracs hi podem trobar productes de disseny, artesania i proximitat. Tots ells han estat delicadament escollits entre aquells que presenten un valor més enllà de la simple mercaderia.

A la seva botiga podeu trobar els nostres productes de proximitat.

L’any 1990, Amadeu Barbany i Grau decideix ampliar el negoci familiar de venda d’articles de roba i complements (fundat l’any 1895), obrint un nou establiment comercial al Carrer Santa Esperança número 7 de Granollers, amb el nom de “Dracs”.

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

Dona la benvinguda a la primavera creant un Parc de les Olors a casa teva! Un dia al Parc dedicat a la jardineria on plantarem, sembrarem , farem esqueixos i aprendrem a dissenyar un jardí sostenible que sigui bonic i comestible. 11h a 13h taller 13h a 14h visita guida als cultius 14h 16h Menú degustació

Jaume Maltas s.l.

Empresa Agricola de Vilasar de Mar. La filla d'en Jaume està estudiant fitoteràpipa i vol desenvolupar el seu herbolari a la própia finca. L'assesorem i a l'agrobotiga es vendran els productes de la Xarxa Parc de les Olors.

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

Thermalia es un centro temático dedicado a la cultura del agua termal emplazado en Caldes de Montbui, en la comarca del Vallès Oriental (Cataluña).1​ Thermalia presenta la historia de las aguas termales de la población, que brotan del suelo a 76 °C, y su incidencia y vinculación con la gente y su entorno.2​ El museo está situado en un edificio de época medieval que hasta la década de 1970 hacía la función de hospital y servicio de baños termales. Forma parte de la Red de Museos Locales de la Diputación de Barcelona. En 1994 se abrió al público el centro temático, que ofrece la exposición permanente "Efervescencia balnearia", que explica las relaciones sociales y comerciales que han tenido lugar alrededor de las aguas termales. También consta de una exposición permanente dedicada al escultor Manolo Hugué.

Thermalia: un centre temàtic dedicat a la cultura de l'aigua termal

El Museu Thermalia és un centre temàtic dedicat a la cultura de l'aigua termal que es troba a la plaça del lleó de Caldes de Montbui (Vallès Oriental). Thermalia presenta la història de les aigües termals (que brollen de la terra a 74 °C) i la seva incidència i vinculació amb la gent i l'entorn que l'envolta. El Museu Thermalia es troba allotjat en un edifici de l'època medieval que fins als anys 70 feia la funció d'hospital i servei de banys termals. Forma part de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona. El 1994 es va obrir al públic el centre temàtic que ofereix l'exposició Efervescència Balneària, que ens explica les relacions socials i comercials hagudes al voltant de les aigües termals. Existeix també una exposició permanent dedicada a l'escultor Manolo Martínez Hugué.

El Museu compta també amb un mòdul multisensorial anomenat "La Mirada Tàctil", un espai d'interpretació tàctil adreçat a tothom però especialment adaptat i dissenyat per aquells visitants que presenten alguns tipus de dificultats visuals, ceguesa o mobilitat reduïda.

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

Jardí Botanic Marimurtra. A la seva botiga podeu trobar els nostres productes de proximitat.  Marimurtra és un dels dos únics jardins botànics de Catalunya. Creat fa gairebé un segle, fou declarat bé cultural d'interès nacional el 2009. Amb més de 4.000 espècies diferents provinents de cinc continents, destaca per les col·leccions de planta dels climes sub-tropical, temperat i mediterrani.”

Jardí Botanic Marimurtra.

A la seva botiga podeu trobar els nostres productes de proximitat.

Marimurtra és un dels dos únics jardins botànics de Catalunya. Creat fa gairebé un segle, fou declarat bé cultural d'interès nacional el 2009. Amb més de 4.000 espècies diferents provinents de cinc continents, destaca per les col·leccions de planta dels climes sub-tropical, temperat i mediterrani.”

www.marimurtra.cat/

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

Acord de col·laboració amb l’empresa TEGUST L’any 2014 s’ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa TEGUST per tal de desenvolupar una línia d’infusions d’alta qualitat i amb responsabilitat social i ambiental. És una acord indefinit i en exclusiva per fer infusions en format piràmide.

Acord de col·laboració amb l’empresa TEGUST

L’any 2014 s’ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa TEGUST per tal de desenvolupar una línia d’infusions d’alta qualitat i amb responsabilitat social i ambiental. És una acord indefinit i en exclusiva per fer infusions en format piràmide.

La primera col·lecció inclou cinc referències de barreges amb plantes de cultiu ecològic del Parc de les Olors . La Xarxa en dissenya les fórmules, cultiva les plantes, les processa adequadament i en fa les barreges. També les distribuïm a les nostres agrobotigues.
L’objectiu del projecte és aconseguir que unes bones infusions siguin alhora una oportunitat per al camp català, amb un preu just per als pagesos i un aprofitament sostenible de les terres agrícoles en desús.

www.tegust.com

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

Col·laboració amb l’empresa Vegetalia per desenvolupar el projecte del Turó dels sentits. L’empresa Vegetalia i la Xarxa Parc de les Olors signen un conveni de col·laboració pel que Vegetalia passa a ser empresa col·laboradora de la Xarxa i per aquesta raó comptarà amb l’assessorament i serveis de l’equip tècnic del Parc de les Olors. Així mateix Vegetalia posa a disposició de la Xarxa PO els seus coneixements i instal·lacions com a indústria alimentària i col·laboració econòmica, si s’escau, per al desenvolupament de productes innovadors.

Col·laboració amb l’empresa Vegetalia per desenvolupar el projecte del Turó dels sentits.

L’empresa Vegetalia i la Xarxa Parc de les Olors signen un conveni de col·laboració pel que Vegetalia passa a ser empresa col·laboradora de la Xarxa i per aquesta raó comptarà amb l’assessorament i serveis de l’equip tècnic del Parc de les Olors. Així mateix Vegetalia posa a disposició de la Xarxa PO els seus coneixements i instal·lacions com a indústria alimentària i col·laboració econòmica, si s’escau, per al desenvolupament de productes innovadors.

Vegetalia és una empresa agroalimentària amb un alt nivell de compromís ambiental. Està especialitzada en productes ecològics.Vegetalia és una empresa agroalimentària amb un alt nivell de compromís ambiental. Està especialitzada en productes ecològics.  L’empresa està situada en l’entorn rural de Mas Montserrat a Castellcir (Vallès Oriental). Al turó situat a la vora de la fàbrica, l’equip tècnic de la Xarxa Parc de les Olors hi ha dissenyat un jardí productiu i alhora visitable, molt integrat en el lloc. 

El jardí identificat com a “turó dels sentits” s’ha dissenyat seguint l’espiral de Fermat i s’hi ha integrat un camí terapèutic, tot formant un espai per fomentar la salut.  Al Turó dels sentits hi trobem més de 50 espècies diferents de plantes aromàtiques, culinàries i medicinals. Entre elles s’hi cultiven de manera més abundant aquelles espècies que tenen un aprofitament directe en els productes de Vegetalia, com per exemple la sajolida , l’orenga, el julivert.... 

www.vegetalia.com

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

Projecte de col·laboració amb FUPAR

Projecte de col·laboració amb FUPAR

Col·laborem amb la Fundació President Amat Roumens (FUPAR) de Terrassa. Els facilitem matèria primera ( flor de lavanda, fulla de romaní, etc.) per als seus saquets aromàtics i a canvi ens confeccionen els medallons aromàtics . També distribueixen els nostres productes al seu propi garden.

www.fupar.es

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

Projecte de col·laboració amb FUPAR

Projecte de col·laboració amb el Restaurant Cal Padrí

Cal Padrí és molt més que un bon restaurant. El nom és un homenatge a l'avi de les actuals propietàries, l'inspirador de l'empenta i bon fer que es respira en tot moment. Una família que ha sabut actualitzar el negoci familiar sense perdre la seva identitat com a pagesos. L'especialitat del seu restaurant és l'ànec mut i les hortalisses de l'hort. Cuina Km0 de debò. La col·laboració  s'inicia amb la carta d'infusions a granel de Parc de les Olors i el projecte de creació del perfum de Cal Padrí.

http://www.calpadri.com/

Comments are closed.