Subscriu-te

Una farigola endèmica

Quan fem una visita al Parc de les Olors i arribem a l’espai de les farigoles, ens agrada preguntar als visitants quantes farigoles coneixen. Habitualment, la resposta és “una”, o a molt estirar, “tres”. Però sabeu quantes n’hi ha al món? 150 espècies diferents!

Fem-ho possible?

Pensar en fer un món millor quan ens bombardegen amb notícies desastroses sembla un pensament poc realista, pot semblar una quimera, però el coneixement i la consciència d’alternatives pot moure muntanyes.

Comiat a l’herballuïsa…

Tot i la sequera, el camp d’herballuïsa ha estat força productiu. És ara quan amb el fred va canviant el color i perd la seva plenitud, fins quedar-se ben seca. Abans que això passi li fem un últim homenatge i celebrem la seva festa temàtica.

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar