Subscriu-te

Batxillerat científic:

El Parc de les Olors es converteix en un laboratori vivencial de química orgànica, extraccions d’essències i botànica per a l’alumnat de Batxillerat científic.

Volem oferir la possibilitat d’experimentar amb la ciència a través de les plantes aromàtiques i medicinals del nostre Parc d’una forma pràctica i dinàmica.

Ensenyarem el procés de destil·lació i decantació d’olis essencials i hidrolats, les diferents formes d’extracció d’essències (maceració, destil·lació, premsat, solvents i amb cos greixós o enflourage).

A més ens endinsarem en l’aromateràpia i les possibilitats terapèutiques dels olis essencials. Explicant el funcionament de l’olfacte i la seva relació amb les emocions a través de les connexions neuronals amb l’hipotàlem.

Per altra banda, oferim una introducció a la botànica i el reconeixement de plantes amb una passejada pels nostres cultius de més de 100 espècies, a través de la vista, el tacte i l’olfacte.

-Preu per grup (inclou monitoratge, material i visita):

Fins a 25 alumnes = 312 eur. Si són més alumnes es pagarà 12,5eur per alumne/a.

EN EL CAMINO DE LAS PLANTAS ROSA BARASOAIN

En el camí de les plantes

Al jardí botànic de Sóller vaig comprar un llibre tan bonic com tendre i inspirador: EN EL CAMINO DE LAS PLANTAS. Us el recomano. Lectura per aprendre, però sobretot per inspirar-nos, aportar-nos serenor i guanyar en sensibilitat cara el món vegetal.

Llegir més »

Sabeu on és Terracuques?

Hi ha topònims ben curiosos i simpàtics. Al Baix Penedès, al poble de l’Arboç es troba Terracuques, una petita finca abandonada que la Rosa i

Llegir més »

Per informació i reserves:

Per a més informació i reserves:

formacio@parcdelesolors.com

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar