Taller de jardineria

TALLER DE JARDINERIA AL PARC DE LES OLORS DEL SERRAT Tenir un petit jardí a casa nostra ens pot aportar benestar i amb la difusió de llavors i espècies ajudem al medi ambient. Al Parc de les Olors volem fomentar una jardineria de pagès, amb molta biodiversitat, amb planta ecològica i amb tècniques senzilles perquè al vostre balcó o jardí pugueu tenir les herbes per fer infusions, cuinar i ser una mica més feliços,.

Tenir un petit jardí a casa nostra ens pot aportar benestar i amb la difusió de llavors i espècies ajudem al medi ambient.

Al Parc de les Olors volem fomentar una jardineria de pagès, amb molta biodiversitat, amb planta ecològica i amb tècniques senzilles perquè al vostre balcó o jardí pugueu tenir les herbes per fer infusions, cuinar i ser una mica més feliços.

L’Olivia us ajudarà a fer-ho. Cada dissabte al matí ella farà un taller on sembrareu, fareu esqueixos, trasplantareu i us endureu les plantes a casa, podreu assessorar-vos en el que necessiteu i tenir preus especials en la compra de les nostres plantes del viver.

 

Preu 1 sessió: 12€
Preu 5 sessions: 50€
Preu  curs complert: 10 sessions: 80€

 

Programa:

Les mentes, tot un món per conèixer i saber cultivar: mentha viridis, piperita, de xocolata, de taronja.....

El cultiu de romaní, les seves propietats i fem esqueixos de romaní.

Jardins creatius tot reutilitzant objectes: sabates velles, caixes, ampolles.....

Com fem compost i l’apliquem a les nostres plantes.

Decoració nadalenca amb elements vegetals naturals

Comments are closed.