Festa de l’Equinàcia

festa de la equinacia
L’arrel d’equinàcia és activadora del sistema immunitari (ajuda a produir més glòbuls blancs)  i és molt recomanada en cas de malalties infeccioses del sistemes respiratori, digestiu i genitourinari. També s’utilitza per les infeccions locals i per via externa com antisèptic.  Curiositats: Originària d’Amèrica, els indis nord-americans ja l’utilitzaven per a la curació de ferides de fletxa o les mossegades de serp. El seu nom prové del grec Equinos que significa eriçó, en al·lusió a l’aspecte espinós del seu botó floral.

Tallers i  Dinar

Les equinàcies ja han florit, s’han assecat les flors i per tant és el moment de collir i triar les llavors. Aquesta és una feina laboriosa per la que ens calen moltes mans. Per això us convidem que vingueu a participar a LA FESTA DE L’EQUINÀCIA amb uns guants de jardineria, unes tisores i un bon cistell.

Programa.

11 a 13:30 farem diferents tallers entorn l’equinàcia: la collirem, en triarem les llavors , les sembrarem i farem extracte d’arrel d’equinàcia en un rotatori de tallers. Cadascun amb un màxim de 10 persones.

13:30h. Vermut aromàtic

14h. Dinar.

Cadascú s’endurà una bosseta de llavors d’equinàcia per poder-les sembrar i difondre.

Aforament limitat.

L’arrel d’equinàcia és activadora del sistema immunitari (ajuda a produir més glòbuls blancs)  i és molt recomanada en cas de malalties infeccioses del sistemes respiratori, digestiu i genitourinari. També s’utilitza per les infeccions locals i per via externa com antisèptic.

Originària d’Amèrica, els indis nord-americans ja la utilitzaven  per a la curació de ferides de fletxa o les mossegades de serp. El seu nom prové del grec Equinos que significa eriçó, en al·lusió a l’aspecte espinós del seu botó floral.

Horari: 11,00h A 16,00h

Lloc: Parc de les Olors del Serrat

Preu: 22€

Compra la teva entrada 

Comments are closed.