activitats – Parc de les Olors del Serrat

El Parc es pot visitar únicament comprant entrades d’activitats. Per grups de més de 15 persones consulteu activitats a mida.

Horari d’agrobotiga de dill. a div. de 9h a 18h i caps de  setmana de 10h a 14h.

Un passeig de la planta al perfum. Amb l’experiència complerta t’enduràs el teu perfum personalitzat

passeig aromàtic + destil·lació + taller de perfums + elaboració perfum personalitzat + dinar/sopar ecológic

No cal anar a la Provença per tenir una experiència autèntica de la sega de la lavanda. Collim, destil·lem i gaudim d’un dia al camp, tot envaint-nos de l’aroma i la màgia de l’estiu mediterrani.

Vine a collir la lavanda per poder fer els teus rams decoratius, veure com es destil·la, asisstir a un taller d’aromateràpia amb oli essencial de lavanda i a celebrar l’arribada de l’estiu amb un dinar aromàtic on la lavanda serà la protagonista.

Gaudeix d’un passeig guiat pel Parc de les Olors del Serrat, una experiència que et permet tocar, olorar i conèixer les propietats de les Plantes Aromàtiques i Medicinals.

Amb el guiatge expert de la Pilar Comes, creadora e impulsora de la Xarxa Parc de les Olors

La ratafia és una licor de nous verdes amb 40 espècies diferents d’herbes medicinals amb una llarga tradició a Catalunya. Aprendre a fer la Ratafia ens ofereix l’oportunitat de fer un passeig guiat pel Parc tot collint les herbes que després aplicarem a fer el licor. Cadascú podrà fer la seva pròpia recepta , després compartirem un sopar a la fresca i farem un tast de la ratafia del Parc de les Olors.

vespres de pagès

Una bona manera de fer salut, aprendre i menjar de l’hort a taula.

Visita + collir + sopar: 15€

festa de la marialluisa

La marialluïsa és una de les plantes que es considera que fan millor olor del món. Ara està en plenitud. Ens cal collir-la. Ens hi ajudes?

Anirem a tallar la marialluïsa, la posarem a l’assecador, la destil·larem i farem licor d’aquesta planta. Us ensenyarem  com reproduir-la i us l’endureu a casa.Des de l’exemple de la marialluïsa podreu fer una immersió en la cultura de les plantes aromàtiques i medicinals en un entorn rural autèntic i on tots plegats compartim el gaudi de tenir una experiència saludable i enriquidora.

Curs: 3a. edició: Cultiu i producciò ecològica de Plantes aromàtiques i medicinals

Experiències a mida, per grups d’amics, familiars, empreses… Disenyem la teva activitat a mida, amb taller, experiències, dinar… 

Tenir un petit jardí a casa nostra ens pot aportar benestar i amb la difusió de llavors i espècies ajudem al medi ambient.

Al Parc de les Olors volem fomentar una jardineria de pagès, amb molta biodiversitat, amb planta ecològica i amb tècniques senzilles perquè al vostre balcó o jardí pugueu tenir les herbes per fer infusions, cuinar i ser una mica més feliços.

Us ajudarem a fer-ho. Cada dissabte al matí farem un taller on sembrareu, fareu esqueixos, trasplantareu i us endureu les plantes a casa, podreu assessorar-vos en el que necessiteu i tenir preus especials en la compra de les nostres plantes del viver.

Comments are closed.