« Pack inspira’t a la cuina

pack setmanal INSPIRA’T A LA CUINA

1 barreja de condiment en pols per a carn i pasta on el ingredient principal és la sajolida
1 barreja de condiment en pols per a llegum i peix amb fonoll i marduix, plantes que faciliten la digestió i eviten els gasos.
1 llibret d’herbes a la cuina, una breu introducció a les plantes culinàries, les seves virtuts i manera d’aplicar-les en diferents receptes saludables.
1 infusió bona tarda ¡, molt cítrica i fresqueta que a més ens ajuda a evitar les picades dels mosquits, pel seu alt contingut en citral. Podeu fer la infusió bona tarda i posar-la a la nevera a refredar i beure-la fresqueta amb gel i unes rodanxes de llima o llimona o reemplaçar el gel per trossos de fruita congelada (pinya, fruits del bosc, prunes, nectarines…) faran la funció de refrescar més la infusió i a més li donaran un toc molt dolç …. mmmm quina delícia!!!
1 caixa de fulla d’estèvia micronitzada La Stevia rebaudiana és una planta que regula el sucre de la sang, redueix la pressió arterial i regula l’aparell digestiu en general. També actua favorablement en moltes persones amb ansietat, redueix greix i és diürètica.
1 ram de menta de regal per fer el mojito del Parc de les Olors que s’explica al llibret de les herbes a la cuina.

Comments are closed.