Notícies

Donar a conèixer la Xarxa Parc de les Olors és una tasca que fem des dels mitjans de comunicació que ens ofereixen la seva col·laboració, gràcies als nostres visitants que s’ofereixen a ajudar-nos i així anem teixint una xarxa de complicitats molt necessària per fer créixer el nostre projecte.
Si ens vols ajudar, només cal que cliquis a la pestanya del menú Contacte i publicitis les nostres iniciatives que et farem arribar mitjançant el nostre butlletí a les teves xarxes socials que consideris oportunes.

El Parc de les Olors a TV3  Gener de 2017

 

El passat dimarts 17 de gener es vam participar a la emissió del programa DIVENDRES a TV3. (minut 29')

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/divendres/com-sha-de-fer-una-bona-llar-de-foc/video/5644170/

 Desembre de 2016

 

El passat dimarts 27 de desembre es va emetre a Barcelona Televisió (BTV) el programa de DEUWATTS sobre EL MÓN DE LES OLORS al qual vam participar. (minut 18')

http://www.btv.cat/deuwatts/

Participació de la Xarxa Parc de les olors al "Networking and Dialogue on Black Truffles and Medicinal and Aromatic Plants in Turkey and Spain. Solsona el 14 de desembre de 2016:

Participació de la Xarxa Parc de les olors al "Networking and Dialogue on Black Truffles and Medicinal and Aromatic Plants in Turkey and Spain.

Presentació del Projecte Parc de les Olors al Centre Tecnològic Forestal de Catalunya , a càrrec de Pilar Comes.

Vincle del programa "Divendres" de Tv3 on surten les infusions de Tegust i el Parc de les Olors. Veure Vídeo
edificio-bioconstruccion-parc-olors-620x349 Us deixem un article molt interessant sobre el Parc de les Olors publicat a la web "Notas Naturales". http://www.notasnaturales.com/aprender-sentir-y-vivir-la-naturaleza-en-los-parques-de-aromas/
Tegust. Infusió Ratafia Podeu visitar el vincle per veure l'article publicat a La Vanguardia el día 22 d'Octubre "El inventor de infusión de ratafía crea empresa centrada en producto local" o si voleu descarregar el pdf. * Foto de Comunica Cat.
Tegust Podeu visitar el vincle per veure l'article publicat a La Vanguardia el día 22 d'Octubre "Una empresa gironina comercialitzarà infusions de qualitat elaborades amb plantes aromàtiques cultivades a Catalunya " o si voleu descarregar el pdf.
Central de la Xarxa de Parcs de les Olors del Serrat Propera inauguració del nou PARC DE LES OLORS DEL SERRAT situat a Santa Eulàlia de Ronçana, el proper 10 de novembre de 2015.Us informarem de més detalls properament !!
rosemary-283098_1920-1024x683 Podeu visitar el link  per veure l'article online publicat per Triodos "Los Parques de los aromas que surgieron del fuego".
pratdesala5 Podeu veure a aquest link l'article publicat al diari online "Viure als Pirineus" del Parc de les Olors de Prat de Sala.
IMG-20150709-WA0004-300x224 L'hort de Tirgi a Girona en plena producció després de 2 mesos de plantació. El primer pas cap al Parc de les Olors del Gironès.
Àlex-Mases Entrevista Parc de les Olors de Linyola a la Mañana.Si us voleu descarregar el article en pdf cliqueu aquí
pratdesala-vilaller-sopes-de-pa Retall del La Mañana Diari de Ponent del dimecres 4 de febrer de 2015.
cuerpo-mentejpg El número corresponent al mes d’abril 2012 de la revista "Cuerpo y Mente" inclou un article sobre el Parc de les Olors.
Si us voleu descarregar el article en pdf cliqueu aquí
colors El 29 de desembre, Vallès Oriental TV va emetre un reportatge sobre plantes aromàtiques, medicinals i culinàries. Ubicat als nostres parcs de Vall de Ros i l'Avenc de Tavertet, aquest programa fou enregistrat durant l'estiu i compta amb la participació de diversos especialistes del nostre sector.Si voleu enllaçar al vídeo amb el nostre canal de YOUTUBE cliqueu aquí
tatano L'interès que desperten els Parcs de les Olors no coneix límits d'edat, tal i com es constata quan ens visiten els grups escolars. Així doncs, és ben comprensible que se'n facin ressò les revistes infantils, com és el cas d' "El Tatano", una publicació mensual, dedicada als nens i nenes d'entre 4 a 8 anys, creada pels impulsors de la històrica "Cavall Fort". En concret, ocupem la contraportada del número 71, que correspon al mes de novembre.Si us voleu descarregar el article en pdf cliqueu aquí
valles El número corresponent al 18 de novembre del setmanari "Vallès" inclou un reportatge sobre el parc de les Olors de Vall de Ros. El subdirector de la revista, Paco Monja, acompanyat del fotògraf Xavier Solanas, han fet un magnífic treball que es veu reflectit a la pàgina 27.Si us voleu descarregar el article en pdf cliqueu aquí
terra6 L'1 de setembre, un equip del programa "Espai Terra", de TV3, va enregistrar un reportatge al Parc de Vall de Ros. A les 10 del matí van començar a treballar i no van parar fins a les dues ben tocades, sota un sol de justícia. El reportatge fa el seguiment del passeig sensorial que van compartir la periodista Cori Calero i Pilar Comes.El Programa Espai Terra, es va emetre el 7 de novembre de 2011,

Si voleu enllaçar directament al vídeo penjat en TV3 cliqueu aquí
Si voleu enllaçar al vídeo amb el nostre canal de YOUTUBE cliqueu aquí

radio El passat cap de setmana del 5/6 de novembre, el programa "Aires, Aigües, Llocs" de Catalunya Informació va oferir-nos 1' per promocionar-nos dins del seu espai "La veu de...".
Aquest n'és el resultat.
Si us voleu descarregar l'entrevista cliqueu aquí
almacelles El ressò que va adquirint la nostra Xarxa s'estén per tot el territori català. Ara és el torn del Parc de can Gessé d'Almacelles, que es va convertir en protagonista d'un reportatge al dominical del diari Segre. Publicat el 30 d'octubre passat, és un magnífic treball de 4 pàgines, elaborat sobre el terreny per la periodista Lorena Metaute i il·lustrat amb unes esplèndides fotografies de Mikel Arístregi.
Si us voleu descarregar el article en pdf cliqueu aquí
Muntanya-p La nostra Xarxa va sortir reflectida al número del mes d'octubre de la revista "Muntanya", que edita el Centre Excursionista de Catalunya."
Si us voleu descarregar el article cliqueu aquí
sortim-foto Suplement Sortim (30 de Setembre del 2011)
Reportatge sobre els parcs de les Olors centrat en Vall de Ros i Vallmanya.Si us voleu descarregar el article en pdf cliqueu aquí
floresyplantas1 El 21 de juliol de 2011, el magazine on-line "Flores y Plantas" va incloure una informació que l'àrea de Comunicació de la Xarxa va redactar per difondre, a grans trets, el projecte dels Parcs de les Olors. S'il·lustra amb tres esplèndides fotografies del nostre arxiu i podeu accedir-hi tot clicant l'enllaç següent:
video-tvo-9-06-11 Programa VOTV (9 de Juny del 2011)
El nou parc de les olors de Sant Esteve de Palautordera promet emocions a través de l'olfacte
Si voleu enllaçar directament al vídeo penjat en VOTV cliqueu aquí
Si voleu enllaçar al vídeo amb el nostre canal de YOUTUBE cliqueu aquí
actualitat L'Actualitat del Baix Montseny, un setmanari que té la seu a Sant Celoni, va fer-se ressò de la festassa inaugural del Parc de les Olors de Vallmanya amb dos articles que van aparèixer el dia 3 de juny de 2011. Aquí us deixem l'enllaç per poder llegir-los:
nou-30-05-11 Article del Diari "El 9 Nou" (30 de maig del 2011)
Les olors del Montseny
S’inaugura oficialment el parc de les Olors de Vallmanya, a Sant Esteve de Palautordera
Si us voleu descarregar el article en pdf cliqueu aquí
nou-29-04-11 Article del Diari " El 9 Nou" (29 d'abril del 2011)
Plantes aromàtiques per a un jardí
El parc de les Olors de Riells, líder d’una xarxa catalana, celebra la Festa de Primavera
Si us voleu descarregar el article en pdf cliqueuaquí
elbutlleti Article de el Butlletí de l'agrupació excursionista de granollers
Si us voleu descarregar el article en pdf cliqueu aquí
Entrevista-Pilar1 Entrevista a Pilar Comes, del Parc de les Olors de Riells amb la Revista RONÇANA de la Vall de Tenes “Ens falta el desig col·lectiu de cuidar el paisatge” per Carme Badia i PuigSi us voleu descarregar el article en pdf cliqueu aquí
descobrir El número 143 de la revista Descobrir Catalunya, corresponent a l'abril de 2010, inclou dues pàgines dedicades al Parc de les Olors de Vall de Ros. Es tracta d'un breu reportatge, dins de la seva secció de Rutes amb Nens, que s'acompanya amb informació addicional sobre com arribar-hi, on allotjar-se, on menjar i, fins i tot, inclou la recomanació d'un llibre per introduir el món de les flors als més petits.Aquí hi ha l'enllaç:

Comments are closed