Dissabte 30 de març 2019 – Presentació del llibre: Aromateràpia: experiències i receptes per millorar la nostra vida – Parc de les Olors del Serrat

Aquest quadern és una invitació a conèixer i practicar l’aromateràpia en 10 àmbits o experiències segons el context i marc d’aplicació. Es tracta d’una introducció pràctica per aprendre què són els olis essencials i com poden contribuir a millorar el nostre benestar físic, mental i emocional.

Els olis essencials tenen un impacte directe sobre els nostres òrgans, teixits, cèl.lules, estat anímic i emocional. Ens ajuden a tonificar, activar, relaxar, concentrar la nostra ment, ens ajuden a desintoxicar els òrgans i la pell, ens ajuden a combatre infeccions, virus i fongs…. La composició química de cada oli essencial definirà les seves propietats i aplicacions terapèutiques. I a més, podem combinar les propietats de diferents plantes per crear sinèrgies que actúen amb major eficàcia. L’aromateràpia és doncs, la disciplina que estudia l’ús dels olis essencials per a fins terapèutics. L’ aromateràpia és una pràctica molt antiga i que pot començar amb un gest molt senzill: passejar pel camp, recollir planta, fregar-la amb les mans i olorar. Aquesta acció ja conté els elements bàsics d’una sessió d’ aromateràpia en estat pur.

Taller d'iniciació a l'aromateràpia, descobrint les possibilitats que ens ofereixen els olis essencials en la gestió del nostre benestar físic, mental i emocional.

Durant la jornada aprendrem què són els olis essencials, d'on provenen i com els podem utilitzar. Farem una destil.lació de planta i ens prepararem sinèrgies interessants per a fer-nos la nostra farmaciola.

Tots els participants podran emportar-se de regal un exemplar del llibre.

Los comentarios están cerrados.